Canon EOS R klar til utprøving

Canon EOS R
FØRJULSFOTOGRAFERING: Kameranytt.no er nå ferd med å prøve ut Canon EOS R – her avbildet med Canon RF 35mm f/1.8 IS Macro STM-objektivet. (Foto: Toralv Østvang)
Canon EOS R
FØRJULSFOTOGRAFERING: Kameranytt.no er nå ferd med å prøve ut Canon EOS R – her avbildet med Canon RF 35mm f/1.8 IS Macro STM-objektivet. (Foto: Toralv Østvang)

Kameranytt.no har nå begynt utprøvingen av det nye Canon EOS R-kameraet, Canons første speilløse fullformat-kamera. 

De fire objektivene som foreløpig utgjør RF-objektivserien, er også med blant produktene som Canon Norge velvilligst har lånt ut til to ukers utprøving hos Kameranytt.no.

Dermed er det god grunn til å håpe at dette nettstedet kan gi leserne en vurdering av Canon EOS R-systemet som er litt grundigere enn de aller første inntrykkene som jeg formidlet tidlig på høsten. Dette var etter å ha fått prøvd kameraet under Europa-lanseringen i London i begynnelsen av september:

LES OGSÅ: Canon EOS R: Her er førsteinntrykket

Hvis alt går etter planen, blir omtalen som er basert på utprøving, ferdig like før julaften. Følg med!

Hei. Hyggelig å se deg!

Nye artikler her hos Kameranytt.no publiseres med ujevne mellomrom. Derfor er det lurt å abonnere på innleggsvarsler. Da får du en e-postmelding hver gang det er noe nytt å lese her hos Kameranytt.no

Husk at bestillingen av nyhetsbrev må bekreftes. Straks etter at bestillingen er sendt inn, mottar du en e-postmelding der du blir bedt om å klikke på et felt for å bekrefte bestillingen. NB: Noen ganger hender det at e-postmeldingen om bekreftelse havner i postkassen for spam eller søppelpost. Sjekk denne om nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del dette innlegget med andre

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Bare noen bilder…

Foto: Toralv Østvang

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.