Canon med dobbelt APS-C-lansering

FRITT VALG: – Vi vil gi kundene mulighet til å velge fritt mellom speilrefleks og speilløst, sier produktspesialist Trond Sliper hos Canon. Her med EOS M6 Mark II. (Foto: Toralv Østvang)
FRITT VALG: – Vi vil gi kundene mulighet til å velge fritt mellom speilrefleks og speilløst, sier produktspesialist Trond Sliper hos Canon. Her med EOS M6 Mark II. (Foto: Toralv Østvang)

Canon står med én fot trygt plantet i hver leir og lanserer nå både et nytt, avansert APS-C-basert speilreflekskamera og et tilsvarende speilløst APS-C-kamera med mange identiske spesifikasjoner. – Vi vil gi kundene mulighet til å fortsette å velge, sier produktspesialist Trond Sliper hos Canon Norge til Kameranytt.

De to nye kameraene er henholdsvis Canon EOS 90D, et klassisk Canon-speilreflekskamera, og Canon EOS M6 Mark II.

SPEILREFLEKS: Nye Canon EOS 90D er et klassisk Canon-speilreflekskamera. (Foto: Toralv Østvang)

Begge kameraene benytter en ny CMOS-sensor i APS-C-klassen med oppløsning på 32,5 megapiksler. En svært rask og effektiv følgefokus er en egenskap som begge kameraene også deler.

SPEILLØST: Her er nye Canon EOS M6 Mark II. (Pressefoto: Canon)

Kameranytt.no kommer med en bred omtale av de nye kameraene om kort tid. Da blir denne notisen byttet ut med en komplett presentasjon av de nye kameraene – og av ny Canon-optikk som også er lansert.

Følg med!

Hei. Hyggelig å se deg!

Nye artikler her hos Kameranytt.no publiseres med ujevne mellomrom. Derfor er det lurt å abonnere på innleggsvarsler. Da får du en e-postmelding hver gang det er noe nytt å lese her hos Kameranytt.no

Husk at bestillingen av nyhetsbrev må bekreftes. Straks etter at bestillingen er sendt inn, mottar du en e-postmelding der du blir bedt om å klikke på et felt for å bekrefte bestillingen. NB: Noen ganger hender det at e-postmeldingen om bekreftelse havner i postkassen for spam eller søppelpost. Sjekk denne om nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del dette innlegget med andre

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Bare noen bilder…

Foto: Toralv Østvang

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.