Nyhetsbrev-abonnement
NYHETSBREV-ABONNEMENT: Kameranytt.no er bedt om å anmode alle tidligere abonnenter på nettstedets nyhetsbrev om å tegne abonnement på nytt. Vi anmoder også alle andre lesere om å tegne slik abonnement.

Nettstedet du er på nå, Kameranytt.no, har skiftet leverandør til tjenesten med å sende ut nyhetsbrev. Hvis du er blant dem som har abonnert på Kameranytts nyhetsbrev, må du bestille abonnement på nytt.

[toc] Bakgrunnen for denne litt kjedelige og tilsynelatende omstendelige prosessen er at den nye tjenesteleverandøren er nøye på at kundene bruker adresselister med oppdaterte e-postadresser.

Strøket

For en stund siden endret dette nettstedet navn – inkludert domenenavn – fra Kamerablogg.no til Kameranytt.no. I ettertid viser det seg at den nye leverandøren av nyhetsbrev-utsendelser ikke godtar adresselister overført fra et tidligere domene. Derfor er alle gamle nyhetsbrev-abonnenter i praksis strøket fra listene.

Hvis litt for mange av nyhetsbrev-meldingene går til e-postadresser som ikke lenger er oppdatert, kan det gå ut over renomméet til leverandøren av gruppeutsending av e-postmeldinger, for her føres det nøye statistikk. Adresselister som inneholder e-postadresser som ikke lenger er i bruk, bidrar til at en viss andel av de utsendte meldingene om nytt nyhetsbrev fører til at det blir sendt feilmeldinger tilbake til utsenderen.

Fy-fy

På internett-språket sier man gjerne om denne situasjonen at litt for mange e-postmeldinger «bouncer».

Dette er fy-fy blant leverandørene av slike tjenester, og Kameranytt.no har derfor mottatt en anmodning fra tjenesteleverandøren om å be alle tidligere abonnenter på nettstedets nyhetsbrev om å tegne abonnement på nytt.

Veldig enkelt

Det er heldigvis veldig enkelt. Det er bare å klikke på knappen som sier «Abonnér på mitt nyhetsbrev. Klikk her!» eller «Abonnér på nyhetsbrevet fra Kameranytt. Klikk her!» Man finner knappen nederst på alle nettsidene og i høyre sidefelt på alle sider unntatt forsiden. Deretter er det bare å skrive inn navn og e-postadresse.

Med dette oppfordres derfor alle som har abonnert på nyhetsbrev fra Kameranytt.no – og tidligere Kamerablogg.no – om å bestille abonnement på nytt. Det er naturligvis gratis.

Og bare så det er sagt – du kan være sikker på at Kameranytt.no ikke deler informasjon om sine abonnenter med noen.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.