Kameranytt.no

Foto.no åpner videoavdeling

Foto.no video
TID FOR VIDEO: Er seriøst videoarbeid i ferd med å få mer vind i seilene? Foto.no starter i hvert fall videoavdeling. (Ill.: Pixabay.com)
Foto.no video
TID FOR VIDEO: Er seriøst videoarbeid i ferd med å få mer vind i seilene? Foto.no starter i hvert fall videoavdeling. (Ill.: Pixabay.com)

Foto.no, en av de store fotobutikkene i Oslo sentrum, har bestemt seg for å åpne videoavdeling.

[no_toc] Om dette gjenspeiler en trend i markedet om at video på seriøst nivå er i ferd med å innta en viktigere posisjon enn før, gjenstår å se.

Uansett har Foto.no alliert seg med de viktigste leverandørene og merkene på videomarkedet for å etablere sin nye videoavdeling, fremgår det av nyhetsmeldingen fra Foto.no.

Videodager

Starten på videosatsingen blir markert med videodager i butikken fredag 1. og lørdag 2. desember. Da vil det bli holdt en rekke kurs i tillegg til andre aktiviteter som har til hensikt å hjelpe deltakerne til å bli bedre på å lage filmer.

De fleste kursene går av stabelen på fredag 1. desember, mens ett av dem avholdes dagen etter.

Panasonic vil være representert med et kurs om hvordan man kommer i gang med video samt et kurs i bruken av Panasonic DMC-GH5, et systemkamera der det er lagt særdeles stor vekt på videofunksjonene.

Sennheiser vil være til stede for å holde et kurs i lydkilder og valg av lydutstyr, mens programvareselskapet Adobe Systems vil holde kurs om hvordan man kommer i gang med videoredigering.

LES OGSÅ: Foto.no trosser trendene

I tillegg blir det kurs i videostreaming og i bruken av GoPro-kameraer og Feiyutec gimbal, utstyr for å holde kamerautstyr stabilt, for eksempel under action-filming.

Foto.no-butikken ligger i Dronning Eufemias gate 12, i gangavstand fra Oslo S.

Hei. Hyggelig å se deg!

Nye artikler her hos Kameranytt.no publiseres med ujevne mellomrom. Derfor er det lurt å abonnere på innleggsvarsler. Da får du en e-postmelding hver gang det er noe nytt å lese her hos Kameranytt.no

Husk at bestillingen av nyhetsbrev må bekreftes. Straks etter at bestillingen er sendt inn, mottar du en e-postmelding der du blir bedt om å klikke på et felt for å bekrefte bestillingen. NB: Noen ganger hender det at e-postmeldingen om bekreftelse havner i postkassen for spam eller søppelpost. Sjekk denne om nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del dette innlegget med andre

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Bare noen bilder…

Foto: Toralv Østvang

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.