Foto.no åpner videoavdeling

Foto.no video
TID FOR VIDEO: Er seriøst videoarbeid i ferd med å få mer vind i seilene? Foto.no starter i hvert fall videoavdeling. (Ill.: Pixabay.com)
Foto.no video
TID FOR VIDEO: Er seriøst videoarbeid i ferd med å få mer vind i seilene? Foto.no starter i hvert fall videoavdeling. (Ill.: Pixabay.com)

Foto.no, en av de store fotobutikkene i Oslo sentrum, har bestemt seg for å åpne videoavdeling.

[no_toc] Om dette gjenspeiler en trend i markedet om at video på seriøst nivå er i ferd med å innta en viktigere posisjon enn før, gjenstår å se.

Uansett har Foto.no alliert seg med de viktigste leverandørene og merkene på videomarkedet for å etablere sin nye videoavdeling, fremgår det av nyhetsmeldingen fra Foto.no.

Videodager

Starten på videosatsingen blir markert med videodager i butikken fredag 1. og lørdag 2. desember. Da vil det bli holdt en rekke kurs i tillegg til andre aktiviteter som har til hensikt å hjelpe deltakerne til å bli bedre på å lage filmer.

De fleste kursene går av stabelen på fredag 1. desember, mens ett av dem avholdes dagen etter.

Panasonic vil være representert med et kurs om hvordan man kommer i gang med video samt et kurs i bruken av Panasonic DMC-GH5, et systemkamera der det er lagt særdeles stor vekt på videofunksjonene.

Sennheiser vil være til stede for å holde et kurs i lydkilder og valg av lydutstyr, mens programvareselskapet Adobe Systems vil holde kurs om hvordan man kommer i gang med videoredigering.

LES OGSÅ: Foto.no trosser trendene

I tillegg blir det kurs i videostreaming og i bruken av GoPro-kameraer og Feiyutec gimbal, utstyr for å holde kamerautstyr stabilt, for eksempel under action-filming.

Foto.no-butikken ligger i Dronning Eufemias gate 12, i gangavstand fra Oslo S.

Toralv Østvang

I 50 år har jeg vært journalist i dagspresse og teknologi-medier, blant annet de norske utgavene av PC World, Macworld og Computerworld. Er pensjonist, men følger den digitale kamerautviklingen på min nyhetsblogg.

Del dette innlegget med andre

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Abonneér på Kameranytts nyhetsbrev

Da får du melding i e-postkassen din hver gang Kameranytt publiserer en ny artikkel

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Bare noen bilder…

Foto: Toralv Østvang

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.

Hold deg oppdatert

Abonnér på nyhetsbrevet!

Da får du en e-postmelding hver gang Kameranytt publiserer en artikkel.

Kameranytt deler ikke informasjon om sine abonnenter med noen.

Abonnement blir aktivert ved hjelp av e-postmelding for bekreftelse. Sjekk søppelpost hvis e-postmeldingen ser ut til å utebli.