Husk å bekrefte abonnement

Kameranytt nyhetsbrev
NYHETSBREV: Slik ser nyhetsbrevene fra Kameranytt.no ut.

Har du bestilt abonnement på nyhetsbrev fra Kameranytt.no, uten at det har dukket opp noe nyhetsbrev i din e-postkasse? Da har du kanskje ikke fått bekreftet bestillingen.

Som kjent publiserer Kameranytt.no nye artikler med litt ujevne mellomrom. For å spare trofaste lesere for bryderiet med gå innom nettstedet for bare å oppdage at det ikke er lagt ut noe nytt lesestoff der siden sist man var innom, kan man abonnere på nettstedets nyhetsbrev. Da får man automatisk en e-postmelding fra Kameranytt.no hver gang det blir lagt ut en ny artikkel.

Husk å bekrefte!

Her er en liten påminnelse om at når man har bestilt abonnement på nyhetsbrevet, må man bekrefte bestillingen før man begynner å motta nyhetsbrev. Hvorfor? Jo, for det første regnes det som god folkeskikk blant dem som publiserer noe på internett å be om slik bekreftelse, blant annet for å unngå at noen blir feilaktig oppført på en e-postliste. For det andre er det rett og slett påbudt gjennom det såkalte GDPR-reglementet, altså personvern-forordningen som trådte i kraft i 2018. Kameranytt.no ønsker naturligvis å følge reglene.

Det engelske faguttrykket for slik abonnements-bekreftelse er «double opt-in emails». Altså en dobbelt-sjekk av at man virkelig ønsker å abonnere på – i dette tilfellet – et nyhetsbrev. Noe som er til fordel både for utsender og mottaker av et nyhetsbrev.

Sjekk e-postkassen!

Kameranytt.no har mottatt et antall bestillinger på nyhetsbrev som ikke er bekreftet og som systemet derfor ikke sender nyhetsbrev til. Hvis du er blant dem som har bestilt nyhetsbrev, men ikke mottatt noe, selv etter en uke eller to, bør du sjekke e-postkassen din og se om du finner den nødvendige bekreftelses-meldingen. NB: Den kan ha havnet i postkassene for spam og søppelpost, så sjekk gjerne der også. Lykke til!

Hei. Hyggelig å se deg!

Nye artikler her hos Kameranytt.no publiseres med ujevne mellomrom. Derfor er det lurt å abonnere på innleggsvarsler. Da får du en e-postmelding hver gang det er noe nytt å lese her hos Kameranytt.no

Husk at bestillingen av nyhetsbrev må bekreftes. Straks etter at bestillingen er sendt inn, mottar du en e-postmelding der du blir bedt om å klikke på et felt for å bekrefte bestillingen. NB: Noen ganger hender det at e-postmeldingen om bekreftelse havner i postkassen for spam eller søppelpost. Sjekk denne om nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del dette innlegget med andre

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Bare noen bilder…

Foto: Toralv Østvang

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.