Interfoto inviterer til Canon-dager

Canon-dager hos Interfoto
CANON I FOKUS: Interfoto innbyr til Canon-dager. (Foto: Interfoto)
Canon-dager hos Interfoto
CANON I FOKUS: Interfoto innbyr til Canon-dager. (Foto: Interfoto)

Interfoto i Oslo har sendt ut innbydelse til Canon-sommerdager 25.-27. juni. Ikke minst vil Canon EOS 5D være i fokus.

Den kjente norske fotografen Johnny Haglund vil tirsdag 26. juni fortelle om hvordan han arbeider når han er ute på sine eksotiske fotoeventyr, det være seg på jakt etter sannheten om romfolkets tilværelse i Bulgaria, på reise i Pakistan eller på besøk nede i vulkaner i Indonesia.

Haglund var en av sju norske fotografer som i 2014 ble utnevnt til Canon-ambassadører, eller «Canon Norway Professional Photographers», som er den offisielle betegnelsen.

Under sitt foredrag hos Interfoto tirsdag vil tilhørerne få høre mye om hvordan Haglund håndterer problemet med ta seg inn i vanskelige omgivelser som underjordiske grotter hvor det kanskje ikke er mulig å ta med seg mer enn ett kamera – som helst ikke bør svikte når man når frem til motivene man har jaktet på. Det kan være en utfordring både for folk og kamerautstyr.

LES OGSÅ: Alt om Canons nye 5D Mark IV

Haglund er på reise store deler av året og leverer reportasjer både til norske og utenlandske ukeblader og tidsskrifter.

Samme dag vil Lars V. Askheim fra Canon Norge gi en grundig gjennomgang av alle menyvalgene på Canon EOS 5D. Askheim er ansatt hos Canon Norge og reiser ofte rundt for å holde foredrag om Canon-kamerautstyr, gjerne med fokus på Canon EOS 5D, som han også hadde en gjennomgang av på tilsvarende fotodager hos Foto.no i mai.

Som vanlig på slike arrangementer ledsages de fotofaglige innslagene hos Interfoto av gode kampanjetilbud.

Interfoto holder til i de gamle vognhallene i Drammensveien 130 på Skøyen i Oslo.

LES OGSÅ: PRØVD: Canon EOS M50 i salg

Nedenfor er et videointervju med Johnny Haglund publisert på YouTube i 2017.

Hei. Hyggelig å se deg!

Nye artikler her hos Kameranytt.no publiseres med ujevne mellomrom. Derfor er det lurt å abonnere på innleggsvarsler. Da får du en e-postmelding hver gang det er noe nytt å lese her hos Kameranytt.no

Husk at bestillingen av nyhetsbrev må bekreftes. Straks etter at bestillingen er sendt inn, mottar du en e-postmelding der du blir bedt om å klikke på et felt for å bekrefte bestillingen. NB: Noen ganger hender det at e-postmeldingen om bekreftelse havner i postkassen for spam eller søppelpost. Sjekk denne om nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del dette innlegget med andre

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Bare noen bilder…

Foto: Toralv Østvang

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.