Kameranytt.no

iPhone på topp hos Telenor også

iPhone Samsung
ERKERIVALENE: Både hos Telenor og Telia er dette de fremste konkurrentene på mobilmarkedet akkurat nå, Apples iPhone XS og Samsung Galaxy S10. (Foto: Apple og Samsung)
iPhone XS og Samsung Galaxy S10
ERKERIVALENE: Både hos Telenor og Telia er dette de fremste konkurrentene på mobilmarkedet akkurat nå, Apples iPhone XS og Samsung Galaxy S10. (Foto: Apple og Samsung)

Telenors 10-på-topp-liste over de mest solgte mobiltelefonene i sommer matcher i stor grad tilsvarende rangeringer fra Telia, med iPhone-modeller på de øverste plassene.

[toc] Telenor har nå publisert sin 10-på-topp-liste over de mest solgte mobiltelefonene i Norge sommeren 2019. Rangeringen gjelder de tre sommermånedene juni, juli og august 2019 og viser at iPhone XS var den mest solgte mobilen hos Telenor i denne perioden.

– iPhone XS befester sin posisjon som nummer 1. Den har solgt best i Oslo, Stavanger og Drammen, og er blant de tre mest solgte mobilene i øvrige tettsteder og resten av landet, skriver Telenor i sin presentasjon av 10-på-topp-listen.

For noen dager siden presenterte Kameranytt 10-på-topp-listen fra Telia for august. Telia legger ut månedlige rangerings-lister. Jeg skrev litt feilaktig at vi ikke får slike lister fra Telenor, men det stemmer jo ikke helt, for nå har vi altså fått en tilsvarende rangering fra Telenor, om enn ikke på månedsbasis. I dette tilfellet gjelder listen fra Telenor de samlede tallene for hele sommeren.

LES OGSÅ: iPhone gjenerobrer toppen hos Telia

Mange likhetstrekk

Listene er derfor ikke helt sammenlignbare, men siden de har mange likhetstrekk, er de med på å bekrefte hovedinntrykket av trendene i mobilmarkedet. Og de går definitivt ut på at Apple fortsatt er kongen på haugen når det gjelder det norske mobilmarkedet, og at det er Samsung som er den største konkurrenten. Samt at det er mobilene med de største skjermene som er mest ettertraktet.

I motsetning til den siste listen fra Telia er imidlertid også Huawei med på Telenors liste med sin P30 Pro.

Seks av ti

Telenors sommerliste matcher Telias augustliste ved at forskjellige iPhone-modeller innehar i alt seks av de ti første plassene.

Som sagt omfatter Telenors liste også månedene juni og juli, da Samsung Galaxy S10+ lå på førsteplass hos Telia, der den ramlet litt nedover i august.

10-på-topp-listen fra Telenor

  1. Apple iPhone XS
  2. Apple iPhone XR
  3. Samsung Galaxy S10+
  4. Apple iPhone XS Max
  5. Samsung Galaxy S10
  6. Apple iPhone 8
  7. Huawei P30 Pro
  8. Samsung Galaxy A50
  9. Apple iPhone 8 Plus
  10. Apple iPhone 7

Listen er basert på salgsvolumet i Telenorbutikken og hos nettbutikken på Telenor.no i juni, juli og august 2019, publisert her hos Telenor.

Hei. Hyggelig å se deg!

Nye artikler her hos Kameranytt.no publiseres med ujevne mellomrom. Derfor er det lurt å abonnere på innleggsvarsler. Da får du en e-postmelding hver gang det er noe nytt å lese her hos Kameranytt.no

Husk at bestillingen av nyhetsbrev må bekreftes. Straks etter at bestillingen er sendt inn, mottar du en e-postmelding der du blir bedt om å klikke på et felt for å bekrefte bestillingen. NB: Noen ganger hender det at e-postmeldingen om bekreftelse havner i postkassen for spam eller søppelpost. Sjekk denne om nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del dette innlegget med andre

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Bare noen bilder…

Foto: Toralv Østvang

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.