Januar-spindelvev

Canon EOS M5
Canon EOS M5
JANUAR-KULDE: Selv i kaldeste januar kan man finne spindelvev, som jo er et populært fotomotiv, i hvert fall sommerstid. Canon EOS M5 er under utprøving her på Kamerablogg.no. (Foto: Toralv Østvang)

Selv midt i januar kan man ta spennende spindelvev-bilder. Canon EOS M5 får prøvd seg.

Kamerablogg.no er et nettsted som handler mest om kameraer og kamerateknologi, ikke om bilder. Det finnes utallige andre nettsteder og blogger man kan gå til hvis man ønsker å se fotografier og kanskje lese litt bildekritikk, som man kan lære mye av og hente mye inspirasjon fra.

LES OGSÅ: Canon EOS M5 endelig lansert

Men når man prøver ut nye kameraer, må man naturligvis ta bilder – mange bilder. Foruten en del planlagte bilder og videoopptak blir det jo også noen spontane, som for eksempel når man oppdager en spennende opplyst spindelvev i gatelykten rett utenfor stuevinduet – midt i januar.

LES OGSÅ: Alt om Canons nye 5D Mark IV

Kameraet som ble brukt, var Canon EOS M5, påmontert det hendige 18-150 mm-allroundobjektivet som Canon lanserte samtidig med EOS M5.

LES OGSÅ: Canon EOS 70D: Maraton-kameraet

Omtalen etter utprøvingen kommer her på Kamerablogg.no om et par ukers tid, hvis alt går som planlagt. Blant annet vil du få se hvordan spindelvevbildet fra EOS M5 tar seg ut sammenlignet med det samme motivet fotografert med Canon EOS 5D Mark IV, som også er under utprøving her på Kamerablogg.no.

Følg med!

LES OGSÅ: Dobbel-stabilisering i Canon G9 X II

Hei. Hyggelig å se deg!

Nye artikler her hos Kameranytt.no publiseres med ujevne mellomrom. Derfor er det lurt å abonnere på innleggsvarsler. Da får du en e-postmelding hver gang det er noe nytt å lese her hos Kameranytt.no

Husk at bestillingen av nyhetsbrev må bekreftes. Straks etter at bestillingen er sendt inn, mottar du en e-postmelding der du blir bedt om å klikke på et felt for å bekrefte bestillingen. NB: Noen ganger hender det at e-postmeldingen om bekreftelse havner i postkassen for spam eller søppelpost. Sjekk denne om nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del dette innlegget med andre

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Bare noen bilder…

Foto: Toralv Østvang

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.