Kamerablogg blir Kameranytt

Kameranytt
NYTT NETTSTED: Kameranytt.no er et nytt nettsted i Norge, men har for så vidt allerede eksistert en stund – under navnet Kamerablogg.no. (Ill.: Pixabay.com)

Etter et år med god trafikkvekst skifter Kamerablogg navn til Kameranytt, som forhåpentlig gir et bedre inntrykk av hva slags nettsted dette er.

[toc] Allerede nå i september gikk besøkstallet her på Kamerablogg.no forbi tallet på unike besøkende for hele fjoråret. Målt i antall sidevisninger ligger 2017-tallet fortsatt litt over tallene for 2018 så langt, men det er over et kvartal igjen av kalenderåret, så det er rimelig å anta at dette tallet også vil bli høyere enn i fjor.

Kameranytt

Som utgiver av Kamerablogg og eneste medarbeider – både hittil og i overskuelig framtid – har jeg bestemt meg for å skifte navn på nettstedet. Kamerablogg fremsto som et naturlig valg da jeg opprettet nettstedet i april 2016, blant annet fordi det i utgangspunktet var et rent hobbyprosjekt, riktignok i noen grad faglig og stoffmessig knyttet til en del av mine aktiviteter som journalist i PC World Norge, Macworld og Computerworld – om enn i praksis helt uformelt. At en journalist blogger litt på siden av jobben, er ikke så uvanlig.

Besøkstall
TALLENES TALE: Denne grafen fra WordPress viser at tallet på unike besøkende på Kamerablogg.no allerede nå i september har nådd igjen tallet for hele 2017. (Graf: WordPress)

Nettstedet mitt er for så vidt fortsatt noe jeg driver på si’ i forhold til jobben, men jeg nærmer meg jo et punkt i livet der jeg snart kan velge å droppe fast ansettelse og isteden konsentrere meg om det jeg synes er mest interessant. Og det er uten tvil kameraer og kamerateknologi – riktignok i nær sammenheng med mine interesser for datateknologi, programvare og it-systemer.

Dessuten synes jeg at det passer meg bedre å drive et nettsted som ikke bare er et reellt nyhetsnettsted, men som også fremstår slik utad – altså i navnet. Derfor vil nettstedet mitt heretter hete Kameranytt, med URL-en https://www.kameranytt.no. Uten at det må oppfattes som noen form for desavuering av bloggere. Det finnes mange seriøse og interessante bloggere der ute.

Dobbelt-adresse

I en god stund framover vil du fortsatt komme fram til nettstedet mitt ved å taste inn – eller klikke på bokmerket – www.kamerablogg.no. Både den URL-en og den nye vil bringe deg hit til Kameranytt.

Hvor lenge begge domene-navnene vil eksistere, vet jeg ikke. Det kommer blant annet an på om jeg trenger å frigjøre ett av dem til fordel for et nytt web-prosjekt. Som kjent kan ikke privatpersoner eie mer enn fem no-domener.

Velkommen til Kameranytt

Da benytter jeg anledningen til å ønske deg velkommen som leser av Kameranytt. Jeg håper etter hvert å få mer tid til å arbeide med dette nyhetsnettstedet. På sikt er målet å kunne tilby daglige nyhetsoppdateringer – i den grad kameramarkedet gjør seg fortjent til såpass tett nyhetsovervåking, selvsagt. Og det håper jeg jo at det gjør.

Og hvis noen du kjenner også er interessert i nyheter fra kameramarkedet, ledsaget av kommentar og vurderinger, er det veldig hyggelig om du deler ditt kjennskap til Kameranytt med dem. Takk for hjelpen!

FOTOUTSTYR: Det er kamerautstyr av alle typer som er stoffområdet til Kameranytt, selv om det er mest fokus på kameraer. (Ill.: Pixabay.com)
Toralv Østvang

I 50 år har jeg vært journalist i dagspresse og teknologi-medier, blant annet de norske utgavene av PC World, Macworld og Computerworld. Er pensjonist, men følger den digitale kamerautviklingen på min nyhetsblogg.

Del dette innlegget med andre

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Abonneér på Kameranytts nyhetsbrev

Da får du melding i e-postkassen din hver gang Kameranytt publiserer en ny artikkel

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Bare noen bilder…

Foto: Toralv Østvang

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.

Hold deg oppdatert

Abonnér på nyhetsbrevet!

Da får du en e-postmelding hver gang Kameranytt publiserer en artikkel.

Kameranytt deler ikke informasjon om sine abonnenter med noen.

Abonnement blir aktivert ved hjelp av e-postmelding for bekreftelse. Sjekk søppelpost hvis e-postmeldingen ser ut til å utebli.