Kamerablogg blir Kameranytt

Kameranytt
NYTT NETTSTED: Kameranytt.no er et nytt nettsted i Norge, men har for så vidt allerede eksistert en stund – under navnet Kamerablogg.no. (Ill.: Pixabay.com)

Etter et år med god trafikkvekst skifter Kamerablogg navn til Kameranytt, som forhåpentlig gir et bedre inntrykk av hva slags nettsted dette er.

[toc] Allerede nå i september gikk besøkstallet her på Kamerablogg.no forbi tallet på unike besøkende for hele fjoråret. Målt i antall sidevisninger ligger 2017-tallet fortsatt litt over tallene for 2018 så langt, men det er over et kvartal igjen av kalenderåret, så det er rimelig å anta at dette tallet også vil bli høyere enn i fjor.

Kameranytt

Som utgiver av Kamerablogg og eneste medarbeider – både hittil og i overskuelig framtid – har jeg bestemt meg for å skifte navn på nettstedet. Kamerablogg fremsto som et naturlig valg da jeg opprettet nettstedet i april 2016, blant annet fordi det i utgangspunktet var et rent hobbyprosjekt, riktignok i noen grad faglig og stoffmessig knyttet til en del av mine aktiviteter som journalist i PC World Norge, Macworld og Computerworld – om enn i praksis helt uformelt. At en journalist blogger litt på siden av jobben, er ikke så uvanlig.

Besøkstall
TALLENES TALE: Denne grafen fra WordPress viser at tallet på unike besøkende på Kamerablogg.no allerede nå i september har nådd igjen tallet for hele 2017. (Graf: WordPress)

Nettstedet mitt er for så vidt fortsatt noe jeg driver på si’ i forhold til jobben, men jeg nærmer meg jo et punkt i livet der jeg snart kan velge å droppe fast ansettelse og isteden konsentrere meg om det jeg synes er mest interessant. Og det er uten tvil kameraer og kamerateknologi – riktignok i nær sammenheng med mine interesser for datateknologi, programvare og it-systemer.

Dessuten synes jeg at det passer meg bedre å drive et nettsted som ikke bare er et reellt nyhetsnettsted, men som også fremstår slik utad – altså i navnet. Derfor vil nettstedet mitt heretter hete Kameranytt, med URL-en https://www.kameranytt.no. Uten at det må oppfattes som noen form for desavuering av bloggere. Det finnes mange seriøse og interessante bloggere der ute.

Dobbelt-adresse

I en god stund framover vil du fortsatt komme fram til nettstedet mitt ved å taste inn – eller klikke på bokmerket – www.kamerablogg.no. Både den URL-en og den nye vil bringe deg hit til Kameranytt.

Hvor lenge begge domene-navnene vil eksistere, vet jeg ikke. Det kommer blant annet an på om jeg trenger å frigjøre ett av dem til fordel for et nytt web-prosjekt. Som kjent kan ikke privatpersoner eie mer enn fem no-domener.

Velkommen til Kameranytt

Da benytter jeg anledningen til å ønske deg velkommen som leser av Kameranytt. Jeg håper etter hvert å få mer tid til å arbeide med dette nyhetsnettstedet. På sikt er målet å kunne tilby daglige nyhetsoppdateringer – i den grad kameramarkedet gjør seg fortjent til såpass tett nyhetsovervåking, selvsagt. Og det håper jeg jo at det gjør.

Og hvis noen du kjenner også er interessert i nyheter fra kameramarkedet, ledsaget av kommentar og vurderinger, er det veldig hyggelig om du deler ditt kjennskap til Kameranytt med dem. Takk for hjelpen!

FOTOUTSTYR: Det er kamerautstyr av alle typer som er stoffområdet til Kameranytt, selv om det er mest fokus på kameraer. (Ill.: Pixabay.com)

Hei. Hyggelig å se deg!

Nye artikler her hos Kameranytt.no publiseres med ujevne mellomrom. Derfor er det lurt å abonnere på innleggsvarsler. Da får du en e-postmelding hver gang det er noe nytt å lese her hos Kameranytt.no

Husk at bestillingen av nyhetsbrev må bekreftes. Straks etter at bestillingen er sendt inn, mottar du en e-postmelding der du blir bedt om å klikke på et felt for å bekrefte bestillingen. NB: Noen ganger hender det at e-postmeldingen om bekreftelse havner i postkassen for spam eller søppelpost. Sjekk denne om nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del dette innlegget med andre

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Bare noen bilder…

Foto: Toralv Østvang

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.