Kamerabloggen sykmeldt

Hvis du synes det er blitt publisert få innlegg på Toralvs Kamerablogg de siste dagene, har du helt rett. Det skyldes at bloggeren er blitt satt ut av spill.

Jeg er ikke overtroisk, men det er i hvert fall blitt en snakkis her på sykhuset om han som kom på sykehuset sist fredag for å få utført en hjerteundersøkelse. Da han ble ropt opp på venteværelset, var han uheldig og sparket borti et bordbein. Han falt, og ettersom han hadde sparket bort det lette bordet, var det ingenting han kunne ta imot seg på.

Resultatet var at han falt i gulvet med et brak – på hoften. Det ble konstatert lårhalsbrudd, med risiko for et langt sykeleie.

Denne “han” var altså jeg, og tidspunktet for når uhellet skjedde, var fredag den trettende. Jeg er altså ikke overtroisk, og det er sikkert ikke personalet her på sykehuset heller. Men uansett hvilken avdeling jeg er innom, det være seg operasjonssalen, røntgen eller hva det måtte være, kommer det fram et lite smil når de får høre at pasienten er han som kom inn for en liten helsesjekk og ble liggende med lårhalsbrudd. Smilet er både diskret, sympatisk og ledsaget av oppriktig medfølelse. Men jeg tror nok at historien om lårhalsbruddet på hjerteavdelingen fredag den trettende kommer til å bli husket en stund her på sykehuset.

Fredag den trettende

For Kamerablogg.no er hendelsen naturligvis ubeleilig. En én-personsblogg kan ikke sånn uten videre sette inn en vikar. Men jeg tar sikte på å start opp igjen med friskt mot så snart helsen tillater det.

I mellomtiden håper jeg vi alle i kan få tatt mange fine bilder. For dét kan man gjøre selv fra sykesenga.

Hei. Hyggelig å se deg!

Nye artikler her hos Kameranytt.no publiseres med ujevne mellomrom. Derfor er det lurt å abonnere på innleggsvarsler. Da får du en e-postmelding hver gang det er noe nytt å lese her hos Kameranytt.no

Husk at bestillingen av nyhetsbrev må bekreftes. Straks etter at bestillingen er sendt inn, mottar du en e-postmelding der du blir bedt om å klikke på et felt for å bekrefte bestillingen. NB: Noen ganger hender det at e-postmeldingen om bekreftelse havner i postkassen for spam eller søppelpost. Sjekk denne om nødvendig.

Én kommentar

  1. Hei Toralv, det var da kjedelig! Vi håper på god bedring!
    Hils Mali,
    Hilsen Sidsel og Sven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del dette innlegget med andre

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Bare noen bilder…

Foto: Toralv Østvang

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.