Kameranytt.no

Kameranytt er pensjonert

Kameranytt pensjonert
OGSÅ PENSJONERT: Blant kameraene mine i hyllene på hjemmekontoret er nok dette gamle Nikon FM-kameraet, anskaffet i 1980, det kameraet jeg har brukt lengst, både på jobb og på fritiden. For å få med tidsperspektivet her kan det vel være greit å nevne at bildet er tatt i 2023 med en iPhone 13 Pro Max. (Foto: Toralv Østvang)

Bloggen min, Kameranytt.no, er nå blitt pensjonert. Den vil ikke lenger bli oppdatert, i hvert fall ikke på regulær basis. Riktignok vil bloggen være tilgjengelig inntil videre – men mest som en arkivert blogg.

Joda, skulle skrivetrangen bli for sterk, kan det nok hende at det dukker opp en og annen artikkel her fra tid til annen. Men det vil nok skje ganske sjeldent og med ujevne mellomrom.

Hovedgrunnen til at jeg nå velger å pensjonere Kameranytt.no, er at jeg selv har vært pensjonist såpass lenge at trangen til å følge med på alt det jeg fulgte med på som teknologi-journalist, ikke lenger er så stor som før. På noen kjerneområder er jeg like vitebegjærlig som da jeg var i fullt arbeid. Men å lage en blogg alene er annerledes enn å være journalist i en redaksjon der du har kolleger som kan ta seg av andre områder av fagfeltet enn dem du selv fokuserer mest på. Enkelte av stoffområdene som jeg synes Kameranytt.no bør skrive om, opplever jeg ikke lenger som så relevante og engasjerende at jeg vil bruke tid på det. Og da synes jeg det er bedre å legge ned bloggen enn bare å la den bli dårligere.

Men det kan jo hende at det ligger noe artikkelstoff her som kan være av litt historisk interesse for noen. Eller som andre synes det er kjekt å få treff på når de søker etter noe via en eller annen søkemotor. Derfor velger jeg å la nettstedet Kameranytt.no være tilgjengelig en stund videre framover. 

Selv om lysten til å skrive noen artikler skulle dukke opp innimellom, vil nok dette skje såpass uregelmessig og sjeldent at det ikke lenger er noen vits i å opprettholde abonnementsordningen på nyhetsbrevet mitt. Rent praktisk innebærer det at abonnent-databasen nå blir slettet. Selv om nettstedet har vært godt beskyttet mot hacking både fra min side og av domene-leverandøren, kan abonnentene føle seg trygge på at deres e-postadresser nå blir slettet helt og holdent fra Kameranytt.no. Jeg nevner dette for ordens skyld.

Da gjenstår det bare å takke for mange hyggelig tilbakemeldinger opp gjennom de årene Kameranytt.no har eksistert. 

Hilsen Toralv 🙂

Del dette innlegget med andre

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Bare noen bilder…

Foto: Toralv Østvang

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.