Kameranytt.no

MSI P65 Creator – bærbar for de kreative

MSI P65 Creator Limited Edition.
FOR DE KREATIVE: Vil kreative PC-brukere har lyse PC-er? Ja, tror MSI. Her er MSI P65 Creator Limited Edition. (Foto: Toralv Østvang)
MSI P65 Creator Limited Edition.
FOR DE KREATIVE: Vil kreative PC-brukere har lyse PC-er? Ja, tror MSI. Her er MSI P65 Creator Limited Edition. (Foto: Toralv Østvang)

PRØVD: Høres det besnærende ut med en bærbar PC konstruert spesielt med tanke på bildebehandling og videoredigering – og andre krevende «kreative» oppgaver? MSI er på banen med MSI P65 Creator.

[toc] Jeg har ikke tenkt å la meg friste til en flåsete formulering som for eksempel at MSI P65 Creator Limited Edition er en «MacBook Pro-killer», slik enkelte sikkert gjerne ville ha kalt denne PC-en.

Bærbare Mac-er, og spesielt litt kraftig konfigurerte MacBook Pro-maskiner, er populære i såkalte kreative miljøer, der mange jobber med tung programvare som Adobe Creative Cloud-pakken, Final Cut Pro X og andre programmer for foto- og videobehandling samt kraftige design- og utviklingsverktøy. Men det er ikke til å komme utenom at det også i disse miljøene finnes mange PC-brukere som ønsker å holde seg i Windows-verdenen.

Den taiwanske PC-produsenten MSI – Micro-Star International Co. – hevder at selskapets P65 Creator-familie nå seiler opp som en populær bærbar PC i det som er hovedmålgruppen for denne PC-en, ikke minst i kreative miljøer her i Norden.

En vri på spill-teknologien

PC-produsenten MSI er ikke minst kjent for sine mange kraftige spill-PC-er. Folk som jobber med bildebehandling og videoredigering ønsker seg gjerne datakraften som er innebygd i slike maskiner, men det er ikke alt ved en typisk spill-PC som virker tiltalende eller relevant for PC-brukere i kreative miljøer. En del spill-PC-er har en røff design, i sin mest outrerte form med fartsstriper og det hele, som kanskje ikke er helt «in» i et designmiljø der mange av kollegene isteden uttrykker sin smak ved å jobbe med stilrene Mac-er. Dessuten har brukerne i slike miljøer behov for tilkobling av periferiutstyr som gamere vanligvis ikke benytter. Et eksempel som er aktuelt akkurat nå, er store og raske lagringssystemer samt skjermoppkobling basert på Thunderbolt 3-kommunikasjon. Når skal det imidlertid sies at gaming-markedet er ferd med å begynne å få litt mer interesse for Thunderbolt 3, ikke minst på grunn av det økende tilbudet av eksterne grafikkprosessorer plassert i kabinetter med Thunderbolt 3-kontakter.

LES OGSÅ: Affinity klar for Windows – uten abo

Med P65 Creator-PC-ene har MSI altså plukket med seg mye av datakraften fra sine spill-PC-er og bygd den inn i en mer stilren bærbar PC som selskapet antar vil være attraktiv i kreative miljøer – og med tilkoblingsmuligheter som brukerne her har behov for.

MSI P65 Creator Limited Edition.
ELEGANT: Personlig synes jeg MSI P65 Limited Edition er en ganske elegant PC, men jeg har måttet konstatere at ikke alle kollegene i redaksjonen jeg jobber i, er enig. (Foto: Toralv Østvang)

MSI P65 Creator kommer i flere varianter. Versjonen jeg har hatt inne til test, er toppmodellen P65 Creator 8RF Limited Edition.

Creator-PC-ene fra MSI omtales gjerne som bærbare PC-er med ytelse som stasjonære PC-er. PC-ene hører for ordens skyld ikke hjemme i klassen av bærbare arbeidsstasjoner. Her har MSI et annet tilbud, WS65, som jeg ikke har prøvd.

Den av MSIs spill-PC-er som P65 Creator synes å være basert på, er MSI GS65 Stealth-maskinen. Dette er en spill-PC som på det norske markedet finnes i ulike konfigurasjon fra snaut 18.000 kroner til nærmere 37.000 kroner. 

Heftig grafikk

Et viktig stikkord for grafikken i P65 Creator er begrepet Max-Q. Igjen må vi til spill-PC-verdenen. Amerikanske Nvidia, gjennom mange år blant de ledende produsentene av grafikkløsninger, lanserte for halvannet år siden sitt såkalte Max-Q-initiativ. Dette har gått ut på å designe kraftige grafikkort som er tynne nok til å få plass i mye slankere bærbare PC-er enn de litt tunge og klumpete bærbare spill-PC-ene som dominerte dette markedet tidligere.

MSI P65 Creator Limited Edition.
ETIKETTENE: Som på de fleste Windows-PC-er er det mange etiketter på MSI P65. (Foto: Toralv Østvang)

Begrepet Max-Q er hentet fra romfartsindustrien og har å gjøre med beregninger av aerodynamisk struktur i forhold til maksimalt dynamisk trykk. Overført til grafikkortbransjen går dette på å finne det optimale forholdet mellom grafikkytelse og varmeutvikling.

Med Nvidias Max-Q-design tar man utgangspunkt i eksisterende kraftige grafikkort og benytter en kombinasjon av maskinvare- og programvare-modifikasjoner som gjør at man får nesten like god ytelse når man plasserer komponentene i et mye mindre kort. Ved å begrense ytelsen noe samtidig som kortet er mindre, utvikles det også litt mindre varme, og dermed trengs det heller ikke så mye plass som før til kjøling. Resultatet ble i første omgang en ny generasjon slanke, men kraftige spill-PC-er, og nå har dette altså smittet over på PC-er for kreativ og grafisk bransje.

LES OGSÅ: Drastisk Photoshop-forbedring

På toppmodellen MSI P65 Creator Limited Edition er det Max-Q-versjonen av det ganske kraftige grafikkortet Nvidia GeForce GTX 1070 som er benyttet. GTX 1070 var det nest raskeste grafikkortet basert på Nvidias Pascal-arkitektur da det ble lansert i 2016, ifølge nettstedet Notebook Check.

Pascal-arkitekturen baserer seg blant annet på 16-nanometers produksjonsteknologi, som gir mye mer effektiv datahåndtering i grafikkprosessorene enn den tidligere 28-nanometers-teknologien, på samme måte som også vanlige prosessorer blir raskere jo «mindre» produksjonsteknologi som benyttes. 

MSI P65 Creator Limited Edition.
DRAGEN: Dragelogoen er vel mest knyttet til MSIs spillprodukter, men er på plass på MSI P65 Creator også. (Foto: Toralv Østvang)

GTX 1080 var toppmodellen og litt raskere enn GTX 1070. Nvidia GeForce GTX 1070 Max-Q, som befinner seg i testmaskinen, er ifølge det samme nettstedet rundt 10-15 prosent langsommere enn den «store» GTX 1070-versjonen. Både basis-frekvens og den såkalte boost-frekvensen er litt lavere. I tillegg er driverne optimalisert for effektivitet fremfor rå ytelse. Men til de grafiske prøvene som P65 Creator-maskinen settes på i det virkelige liv, ser det ut til at GTX 1070 Max-Q har vært et godt valg i bestrebelsene på å tilby heftig grafikk uten at prisen blir helt avsindig.

Grafikkbrikken i MSI P65 Creator 8RF har tilgang til åtte gigabyte GDDR5-videominne, mens den litt svakere 8RE-modellen har seks GB videominne og 8RD fire GB.

God prosessorkraft

Grafikkprosessoren er naturligvis viktig for en PC som skal brukes til de arbeidsoppgavene MSI P65 Creator er eslet for, men også hovedprosessoren i PC-en er viktig. Alle de tre Creator-versjonene kommer med den samme ganske heftige prosessoren, Intel Core i7-8750H, fra den såkalte Coffee Lake-generasjonen.

Ifølge Intel er den produsert ved hjelp av en videreutviklet 14-nanometers produksjonsprosess, kalt 14nm++. Prosessoren har seks kjerner i motsetning til fire-kjerners prosessorene hos forgjenger-generasjonen, Kaby Lake, noe som skal ha bidratt til at ytelsen er nærmere 50 prosent høyere.

Klokkefrekvensen på prosessoren i denne maskinen ligger normalt på 2,2 GHz, men kan under gitte forhold presses opp – i såkalt «boost»-modus – til opp mot 4,1 GHz over kortere perioder.

LES OGSÅ: Svikter ikke Final Cut-brukerne

Notebook Check betegner Intel Core i7-8750H for en høy-ytelses-prosessor som er velegnet for de mest krevende applikasjoner og spill.

Design og skjerm

MSI P65 Creator er en stilig og slank bærbar PC i lys aluminium-utforming. Tykkelsen er oppgitt til 17,9 mm. PC-en utmerker seg med en svært tynn ramme rundt skjermen, og selve skjerm-delen av PC-en er også ganske tynn.

Bærbare PC-er med såpass stor skjerm – altså 15-tommer – og så kraftig ytelse er ikke blant de letteste på markedet, men MSI P65 Creator er i så måte på linje med konkurrentene. Vekten er oppgitt til 1,899 kg, mens MacBook Pro 15-tommer, som jeg har gjort noen av sammenligningene med, har en oppgitt vekt på 1,83 kg. I samme klasse, altså.

Det var imidlertid en tung pakke å ta med seg hjem fra kontoret, hvor budbilsjåføren hadde levert den. Dette er den første PC-en jeg har mottatt som leveres i en stor og elegant trekasse. Foruten PC-en og strømforsyningen inneholdt kassen også et futteral til å frakte PC-en i dersom man ønsker å ta med seg den bærbare PC-en ut på tur uten trekassen. Og det ønsker man vel.

MSI P65 Creator Limited Edition.
TUNG LAST: MSI P65 Creator Limited Edition veier under 1,9 kg. Likevel viste fraktdokumentene fra DHL at hele pakken veide 5,5 kg. Ikke så rart, når PC-en kommer i en stilig trekasse. (Foto: Toralv Østvang)

Dimensjonene på selve PC-en er 357,7 x 247,4 x 17,9 mm. For sammenligningens skyld tar jeg med at de tilsvarende tallene for 15-tommers MacBook Pro er 349,3 x 240,7 x 15,5 mm – altså noe slankere, men ikke så mye.

Oppløsningen på den 15,6-tommer store skjermen er begrenset til Full HD-oppløsning på 1.920 x 1.080 piksler og pikseltetthet på 141 PPI, med en oppfriskningsfrekvens på 144 Hz, som er veldig bra. Noen ville kanskje ha ønsket seg 4K-skjerm på en maskin i denne klassen. Men muligheten er der for dem som har mulighet til å koble til ekstra skjermer. 

Eksterne skjermer

Toppmodellen som jeg har prøvd, kan håndtere opptil tre eksterne skjermer med opptil 4K-oppløsning på 3.840 x 2.160 piksler. Tilkoblingene skjer i så fall gjennom en kombinasjon av HDMI, mini DisplayPort og Thunderbolt 3. 

P65 Creator har imidlertid bare én Thunderbolt 3-port, mens den nevnte MacBook Pro kan skilte med hele fire slike porter. Men det er vel fordi brukere i Mac-verdenen har vist større interesse for Thunderbolt generelt opp gjennom årene enn folk i Windows-verdenen, som først nå, med Thunderbolt 3-generasjonen, har begynt å få interesse for denne kommunikasjonsteknologien.

De to litt rimeligere P65-modellene kan for ordens skyld brukes med opptil to eksterne skjermer.

LES OGSÅ: Nero frir til drone-filmere

Jeg hadde gleden av å benytte MSI P65 Creator-PC-en med en 32-tommers 4K-skjerm fra BenQ, modell PD3200U, som jeg i en separat omtale tidligere betegnet som «det nye mørkerommet». Løsningen fungerte utmerket og det var en fryd å bruke MSI P65 Creator til fotoredigering med Adobe Photoshop og videoredigering med Premiere Pro på denne skjermen i full 4K-modus. Kombinasjonen anbefales.

ADOBE-PC: MSI P65 Creator Limited Edition er en bærbar PC som nærmest ber om å få kjøre krevende Adobe-programmer, som for eksempel Photoshop. (Foto: Toralv Østvang)

Jeg har ikke fått kjørt noen test av fargekalibreringen av den innebygde skjermen, men subjektivt fremsto den som en god skjerm for bilderedigering. Andre som har kjørt grundigere tester, har betegnet den som ypperlig for folk med semiprofesjonelle fotoredigerings-ambisjoner. Men man bør helst jobbe innendørs – skjermen er ikke så lyssterk at den egner seg noe særlig i sollys, i hvert fall.

LES OGSÅ: PRØVD: BenQ 4K-skjerm – det nye mørkerommet

Høyttalere og kontakter

P65 Creator har to høyttalere som er plassert på undersiden av maskinen. Løsningen fungerer bra så lenge PC-en står trygt plassert på en bordflate, som til og med kan bidra til å forsterke basslyden en smule. Men hvis man vil lytte til litt musikk til arbeidet mens man sitter med PC-en på fanget eller – enda verre – plasserer den på dyna mens man sitter i senga, kan lyden bli dempet nesten til det uhørlige. I senga må man også passe på så man ikke dekker til de store utluftingsribbene for kjølesystemet på baksiden og på sidene av maskinen. Så maskinen egner seg nok best på skrivebordet.

MSI P65 Creator Limited Edition.
PÅ BUNNEN: De to høyttalerne i MSI P65 Creator har en litt spesiell plassering, på undersiden av PC-en. (Foto: Toralv Østvang)

Som sagt er PC-brukere i kreative miljøer avhengig av mange slags tilkoblinger, og P65 Creator har et godt utvalg med kontaktplasser. For eksempel har den tre USB-3-porter i USB-A-format, to på den ene siden, én på den andre. På høyre side er det både en full-størrelses HDMI-kontakt, en Thunderbolt 3-port, en USB-C-port og en strømforsyningskontakt. Ledningen til den eksterne strømforsyningen har for øvrig en vinklet kontakt, slik at strømforsyningsledningen ikke kommer i veien for musen til høyrehendte brukere.

På venstresiden finner vi foruten de to nevnte USB-3-kontaktene en RJ45-kontakt for kablet nett-tilkobling, separate kontakter for mikrofon og eksterne høyttalere samt hull for en Kensington-lås.

I prøveperioden hadde jeg problemer med å få Thunderbolt-porten til å fungere. Fra produsenten fikk jeg en anbefaling om å prøve å laste ned Thunderbolt Control Center, som skulle få porten til å fungere ordentlig. Men forsøkene på å laste ned appe fra Microsoft Store og installere den, endte gang på gang opp med en feilkode, som et nettsøk viste at mange andre hadde fått også. Dette mysteriet gjenstår det å finne ut av.

Fingeravtrykk på styreflaten

I det øvre venstre hjørnet av styreflaten er fingeravtrykksleseren plassert. Den tar altså litt av plassen på styreflaten – musepekeren på skjermen rører seg ikke hvis man beveger fingeren over fingeravtrykksleseren. Men i praksis opplevde jeg ikke dette som noe irritasjonsmoment. Selve styreflaten er på 10,4 x 7 cm, og jeg opplevde det som behagelig og nøyaktig i bruk. Det kan jeg ikke si om alle styreflater jeg har prøvd opp gjennom årene.

MSI P65 Creator Limited Edition.
TASTATURET: Layouten på tastaturet faller ikke helt i smak hos enkelte, og bakbelysningen av tastene kunne ha vært bedre. Merk fingeravtrykksleseren integrert i styreflaten. (Foto: Toralv Østvang)

Noen vil kanskje savne en SD-kortleser, siden mange som jobber med bildebehandling og videoredigering har behov for å hente ut bilder og videofiler fra minnekort. Men nå når SD-formatet begynner å få mer konkurranse fra andre kortformater, for eksempel XQD og CFexpress, er det kanskje like greit at dette må gjøres via en dedikert kortleser for den korttypen man bruker.

Tastaturet har en litt særegen layout, der en kolonne med taster – Delete-, Home-, PGUP-, PGDN-, End- og høyre pil-tast er plassert til høyre for retur-tasten. I testperioden ble jeg aldri helt vant til dette og traff rett som det var en av de andre tastene i stedet for retur-tasten. Det er mulig man vender seg til det over en litt lengre periode.

Bedre bakbelysning, takk

Ellers er tastaturet OK å jobbe med, men bakbelysningen av tastene er ikke helt optimal. I kveldbeslysning er den grei, og i kraftig dagslys er det OK å slå av bakbelysningen helt. Da fremstår tall og bokstaver som tilnærmet sorte mot de lyse tastene. Men i mellomfasene mellom lyse og mørke omgivelser, for eksempel sent på ettermiddagen, bidrar bakbelysningen til at tall og bokstaver så å si går i ett med fargen på tastene. Jeg plasserte maskinen på spisestuebordet sammen med en MacBook med mørke taster, og da ble det ganske tydelig at MSI-løsningen ikke var helt bra. Styrken på bakbelysningen ordnes kjapt ved å trykke ned Fn-tasten sammen med PGUP- eller PGDN-tasten.

Ellers har PC-en som sagt både kablet nett-tilgang, WiFi og Bluetooth 5.0 – alt fungerte utmerket under utprøvingen.

MSI P65 Creator Limited Edition.
KONTAKTENE: Kontaktene på høyre side. Fra venstre USB 3.0, USB-C, Thunderbolt/Mini DisplayPort (støtter 4K opptil 60 Hz) , HDMI (støtter 4K opptil 30 Hz) og strømkontakt. (Foto: Toralv Østvang)

For ordens skyld: Jeg gjorde ikke noe forsøk på å åpne PC-chassiset, så den interne arkitekturen har jeg ingen informasjon om.

Batteriladetiden er på rundt to og en halv time, og uavhengige batteritester antyder en forventet batteritid på vel sju timer. På lange arbeidsdager bør man altså være i nærheten av stikkontakt.

P65 Creator vs. MacBook Pro

Noen av dem som har testet MSI P65 Creator, har sammenlignet den med heftige bærbare PC-er fra produsenter som for eksempel Asus, Lenovo, Dell og HP. Jeg har ikke hatt anledning til å foreta noen direkte sammenligning med konkurrerende PC-er, men nettopp med tanke på at denne PC-en skal konkurrere i det kreative markedet, kan det være interessant å se hvordan den greier seg mot en konkurrent som nettopp MacBook Pro?

Og svaret er: Jo takk, ganske bra.

MacBook Pro
RIVALEN: MacBook Pro har en sterk posisjon i grafiske og kreative miljøer og er blant dem MSI P65 Creator får bryne seg på. (Pressefoto: Apple)

Jeg har valgt å sammenligne den med 15-tommers MacBook Pro fra 2018 med samme prosessor, Intels seks-kjerners iCore i7-8750H med klokkefrekvens på 2,2 gigahertz med 512 GB lagringsplass, 16 GB internminne og Radeon Pro 560X-grafikk med 4 GB grafikkminne.

I tester med programmet Geekbench 4 endte MacBook Pro med en score på én-kjerne-testen på 5.104 poeng og på fler-kjerne-testen på 21.618 poeng.

Til sammenligning klokket jeg MSI P65 Creator inn på henholdsvis 4.937 poeng og 21. 676 poeng. 

MSI P65 Creator Limited Edition.
KONTAKTENE: Kontaktene på venstre side. Fra venstre Kensington-lås, RJ45 Ethernet-kontakt, to stykk USB 3.0-kontakter, samt kontakter for hodetelefoner og mikrofon. (Foto: Toralv Østvang)

Jeg velger å påstå at dette er tilnærmet identisk ytelse. Dette er vel å merke en MacBook Pro-maskin som i denne konfigurasjonen ligger på tilnærmet samme prispunkt.

Konklusjonen min er at MSI-maskinen ytelsesmessig greier seg bra sammenlignet med en av sine argeste konkurrenter i kampen om de «kreative» kundene.

En forskjell på disse to bærbare er at Apple byr på mange flere konfigurasjonstilpasninger enn MSI gjør. Men det kan fort blir ekstremt dyrt. Hvis man bruker Apples konfigurasjonskalkulator på nettet og velger enda kraftigere prosessor, enda mer internminne, enda kraftigere grafikkbrikke og maksimal SSD-lagringsplass på fire terabyte, ender man i verste fall opp med en bærbar PC på nærmere 80.000 kroner. 

LES OGSÅ: Nikon Z-objektivet vi har ventet på?

MSI byr på minimalt med konfigurasjons-alternativer bortsett fra de tre grafikkløsningen. Min testmaskin fra MSI var utstyrt med 16 GB internminne, som er utvidbart til 32 GB.

Pass på fanget!

Det er ikke så uvanlig at folk som tar med seg en bærbar PC på tur, sitter og jobber med PC-en på fanget. Det kan man trygt gjøre med P65 også, for under vanlig bruk, for eksempel bare med litt surfing på nettet og lesing av e-post og slikt, er PC-en forholdsvis kjølig. 

Men under kraftig belastning kan den bli ganske varm. Da jeg kjørte Unigine Heaven Benchmark 4.0-programmet, ble temperaturen flere ganger angitt til rundt 80 grader Celsius, og PC-en var glødende varm på undersiden. Dette er vel å merke et program som utsetter grafikkprosessoren for særdeles tung belastning.

Jeg gjorde et forsøk på å starte opp en hel rekke Adobe Creative Cloud-programmer, Office-programmer og annen «ordinær» programvare samtidig. Jeg hørte at viftene så smått begynt å jobbe litt da jeg satte i gang med videoredigering i Adobe Premiere Pro, men PC-en var fortsatt behagelig lunken på undersiden. Slik fortsatt det også da jeg plusset på med noen Geekbench-tester. Men da jeg også fyrte opp Unigine Heaven-programmet – med lyden avslått for å høre hvordan viftene oppførte seg – gikk temperaturen fort opp i 81 grader, og PC-en kjentes glødende varm ut på undersiden. 

MSI P65 Creator Limited Edition.
TYNN: MSI P65 Creator Limited Edition har en tynn skjerm med tynn ramme rundt. (Foto: Toralv Østvang)

Konklusjon: Du kan gjerne jobbe med PC-en på fanget, men grafikk-krevende benchmark-programmer og spill bør du kanskje være forsiktig med.

Konklusjon

MSI P65 Creator Limited Edition viste seg å bli et interessant bekjentskap for en som jobber mye med såkalt kreativ programvare. I forsøket på å bli kjent med maskinen har jeg særlig benyttet meg av Adobe Creative Cloud-pakken. Både å redigere store bildefiler i Photoshop, å jobbe med bildearkiv på titusener av bilder i Lightroom og å redigere 4K-video fra Canons nye EOS R P-kamera gikk som en lek.

Nå er ikke jeg noen utpreget gamer og er bare sjelden innom spill på PC-en, men jeg rakk i hvert fall å kjøre det delikate benchmark-programmet Unigine Heaven 4, som viste den komplekse og avanserte grafikken på en mer elegant og behagelig måte enn jeg kan huske å ha opplevd før – fordi jeg ikke har hatt tilgang til så god datagrafikk som på denne PC-en. P65 Creator markedsføres på ingen måte som noen spill-PC, men PC-en har tydeligvis med seg en tung arv fra MSIs satsing på spill-PC-er som kommer til nytte i det arbeidet som PC-en er ment å brukes til – og som dessuten kanskje gjør det fristende for enkelte å bruke den til litt spilling også.

Dessuten er det utvilsomt en ganske stilig PC, selv om en som gjerne jobber på Mac synes det er litt for mange unødige etiketter på Windows-baserte PC-er. Men etikettene kan jo tas av…

Uansett, jeg anbefaler gjerne MSI P65 Creator Limited Edition til målgruppen den er ment for.

 Prisen

MSI P65 Creator-maskinene er ikke blant de billigste på markedet. Den rimeligste på listen hos Prisjakt.no er P65 Creator 8RD til cirka 13.500 kroner, etterfulgt av P65 Creator 8RD til cirka 16.000 kroner. Modellen jeg fikk prøve, var altså MSI P65Creator 8RF Limited Editon, som har en prislapp på cirka 27.000 kroner.

MSI P65 Creator Limited Edition.
ETUI: Til den daglige frakten av MSI P65 Creator Limited Edition følger det med dette hendige etuiet. (Foto: Toralv Østvang)

Det som skaper de store prisforskjellene er i noen grad lagringsplassen. Den billigste er oppført med 256 GB Flash-lagring hos et par av nettbutikkene på Prisjakt.no – til tross for at 256 GB-versjonene ifølge andre kilder angivelig ikke skal kunne leveres i Europa. De øvrige er oppført med 512 GB med lagringsplass. Men det er først og fremst grafikkprosessor-løsningen som driver prisen i været på «min» testmaskin. Den var som sagt utstyrt med GeForce GTX 1070 Max-Q, mens de to rimeligere modellene har enklere grafikk, henholdsvis GeForce GTX 1050 Ti og GeForce GTX 1060 Max-Q.

Hei. Hyggelig å se deg!

Nye artikler her hos Kameranytt.no publiseres med ujevne mellomrom. Derfor er det lurt å abonnere på innleggsvarsler. Da får du en e-postmelding hver gang det er noe nytt å lese her hos Kameranytt.no

Husk at bestillingen av nyhetsbrev må bekreftes. Straks etter at bestillingen er sendt inn, mottar du en e-postmelding der du blir bedt om å klikke på et felt for å bekrefte bestillingen. NB: Noen ganger hender det at e-postmeldingen om bekreftelse havner i postkassen for spam eller søppelpost. Sjekk denne om nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del dette innlegget med andre

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Bare noen bilder…

Foto: Toralv Østvang

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.