Personvernerklæring

Illustrasjon: Pete Linforth fra Pixabay.

Kameranytt.no bruker informasjonskapsler, også kalt cookies, som hjelpemiddel til å forbedre brukeropplevelsen av nettstedet. Bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet er beskjeden. I det alt vesentlige er det et lite antall informasjonskapsler generert av web-produksjonsverktøyet WordPress som kommer herfra, samt fra tilleggsverktøyet Elementor. Informasjonskapslene brukes blant annet til å måle trafikk og telle unike brukere samt hvor mange som blir eksponert for de få annonsene som måtte finnes på nettstedet.

Kameranytt.no tilbyr leserne å abonnere på nettstedets nyhetsbrev. Den eneste informasjonen som samles inn om abonnentene, er navn og e-postadresse. Disse dataene er lagret trygt hos Kameranytt.no sin webhotell-leverandør, Domeneshop AS. Utsendelse av nyhetsbrev skjer ved hjelp av tjenesten MailPoet i tråd med GDPR-reglene. 

Her er lenke til personvernserklæringen til Automattic, som står bak WordPress og samarbeider med blant andre MailPoet.

Hvis du ikke ønsker at det skal lagres informasjonskapsler fra Kameranytt.no på din datamaskin, kan du endre personverninnstillingene i din nettleser. En veiledning finner du hos nettvett.no.

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.