Photocamp hos Interfoto

Interfoto
PHOTOCAMP: Interfoto innbyr til Photocamp på Skøyen i Oslo. (Foto: Interfoto)

Mandag 13. november starter årets Photocamp-arrangement hos Interfoto i Oslo. Det blir seks dager med foredrag, demonstrasjoner og workshops.

[no_toc] Photocamp er navnet på et årlig arrangement som fotohandleren Interfoto står bak og som samler både profesjonelle fotografer og fotoentusiaster til en rekke aktiviteter.

Stikkord for arrangementet er kreativitet og læring, ifølge Interfoto-folkene.

10-årsjubileum

I år er det tiende gang dette arrangementet går av stabelen. Først gang var i lokalet Månefisken ved Akerselva, men Interfoto har jo for lengst flyttet fra sine tidligere lokaler på Høvik til Skøyen godt innenfor Oslos bygrense, og det er på Skøyen det skjer nå – fra mandag 13. november til og med lørdag 18. november.

På Photocamp kan man treffe anerkjente fotografer som arbeider på mange felter, for eksempel innen reklame, portrett, action, natur, lyssetting for film og foto, dronefotografering, matfotografering og mye annet.

I tillegg vil mange utstyrsleverandører stille opp og vise sine siste nyheter.

Mange workshops og kurs

Blant ting man kan lære under Photocamp, er grunnleggende kunnskaper om skanning, kalibrering og fargestyring, hvordan velge riktig fotopapir og hvordan man arbeider med LED-lys.

Det blir også workshops og foredrag om bestemte kameraer, for eksempel Canon EOS 5D Mark IV, Nikon D850 og Olympus OM-D E-M1 Mark II, samt i Sonys speilløse system. Og det er satt opp kurs i filming med Panasonic Lumix-kameraer.

En rekke andre emner tas også opp gjennom uka. En oversikt finner du her  og på Interfotos nettsider for øvrig.

Hei. Hyggelig å se deg!

Nye artikler her hos Kameranytt.no publiseres med ujevne mellomrom. Derfor er det lurt å abonnere på innleggsvarsler. Da får du en e-postmelding hver gang det er noe nytt å lese her hos Kameranytt.no

Husk at bestillingen av nyhetsbrev må bekreftes. Straks etter at bestillingen er sendt inn, mottar du en e-postmelding der du blir bedt om å klikke på et felt for å bekrefte bestillingen. NB: Noen ganger hender det at e-postmeldingen om bekreftelse havner i postkassen for spam eller søppelpost. Sjekk denne om nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del dette innlegget med andre

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Bare noen bilder…

Foto: Toralv Østvang

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.