Satser på NiSi-filtre for proffene

NiSi
FILTEREFFEKTER: Selv i vår tid med avansert digital bildebehandling har filtrene sin plass i en profesjonell arbeidsflyt. (Ill.: NiSi/Focus Nordic)
NiSi
FILTEREFFEKTER: Selv i vår tid med avansert digital bildebehandling har filtrene sin plass i en profesjonell arbeidsflyt. (Ill.: NiSi/Focus Nordic)

Focus Nordic begynner nå å distribuere profesjonelle filtre fra kinesiske NiSi.

Har man investert i god optikk, følger man gjerne opp med gode filtre til objektivene. Dette har distributøren Focus Nordic tatt konsekvensen av.

Focus Nordic holder til i Bærum utenfor Oslo og presenterer seg som Norges største fotodistributør.

Det store produktsortimentet suppleres nå med profesjonelle filtre fra Nisi. Nisi ble grunnlagt i Kina i 2005 og har spesialisert seg på kamera- og videofiltre.

I begynnelsen leverte firmaet bare tradisjonelle runde filtre, men i dag er rektangulære filtre for profesjonelle brukere blitt en minst like viktig del i sortimentet.

Optikk-interessen øker

– NiSi passer perfekt i vårt produktsortiment, sier Lasse Ericson, produktsjef for NiSi hos Focus Nordic.

– Interessen for virkelig god optikk bare vokser, og har man investert i et kvalitetsobjektiv, vil man også ha filter i samme gode kvalitet. NiSi har høy kvalitet med blant annet mineralglass i stedet for plast, som ellers er vanlig på denne type produkter, sier Ericson.

Ifølge Focus Nordic vises NiSis satsing på kvalitet blant annet ved at produsenten bare kjøper inn glass fra to produsenter i verden, AGC i Japan og Schott i Tyskland. Begge glassprodusentene skal være kjent i bransjen for høy glasskvalitet.

NiSi
FILTERPAKKER: Slik leveres mange av NiSis filter-produkter. (Foto: NiSi/Focus Nordic)

Et annet eksempel skal være at NiSi ikke nøyer seg med filterholdere i plast, slik konkurrentene gjerne gjør, men bruker aluminium isteden.

Ikke billig

NiSi-filtrene er beregnet på det profesjonelle markedet, og prisene ligger ikke akkurat på forbrukernivå. Mange av 100 x 100 mm-filtrene, for eksempel NiSi Filter HD Polarisation 100×100 mm, ligger på rundt 1.800 kroner per stykk.

Ønsker man seg en større filtersamling, kan man for eksempel velge NiSi 100 mm Professional Kit, som inneholder seks filtre, filterholder, adapter, lærveske, skulderbag og rengjøringsblåser. Prisen er 10.695 kroner.

NiSi
FILTERHOLDER: NiSi-filtrene leveres med diverse tilbehør, som for eksempel denne holderen for Nikon 14-24 mm. (Foto: NiSi/Focus Nordic)

Leveringen av NiSi-filtrene i Norge starter i løpet av november.

Focus Nordic distribuerer NiSi-produktene både i Norden, Baltikum og Polen.

Mer informasjon hos Focus Nordic.

Hei. Hyggelig å se deg!

Nye artikler her hos Kameranytt.no publiseres med ujevne mellomrom. Derfor er det lurt å abonnere på innleggsvarsler. Da får du en e-postmelding hver gang det er noe nytt å lese her hos Kameranytt.no

Husk at bestillingen av nyhetsbrev må bekreftes. Straks etter at bestillingen er sendt inn, mottar du en e-postmelding der du blir bedt om å klikke på et felt for å bekrefte bestillingen. NB: Noen ganger hender det at e-postmeldingen om bekreftelse havner i postkassen for spam eller søppelpost. Sjekk denne om nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del dette innlegget med andre

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Bare noen bilder…

Foto: Toralv Østvang

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.