Vil DU teste Nikon D7500 i sommer?

Nikon D7500
PÅ LÅN I SOMMER: Én av leserne hos Kamerablogg.no vil få låne et Nikon D7500-kamera for å prøve det ut i sommer. (NB: Utlånskameraet kan være utstyrt med et annet objektiv enn på bildet.) (Foto: Nikon)
Nikon D7500
PÅ LÅN I SOMMER: Én av leserne hos Kamerablogg.no vil få låne et Nikon D7500-kamera for å prøve det ut i sommer. (NB: Utlånskameraet kan være utstyrt med et annet objektiv enn på bildet.) (Foto: Nikon)

Nikon vil la én av leserne her på Kamerablogg.no få låne et nytt Nikon D7500 i sommer for å prøve det ut. Les om hva du må gjøre for å bli den utvalgte.

[toc] Forutsetningen for at du kommer i betraktning som kandidat til å få låne Nikon D7500 gjennom sommeren, er naturligvis at du er villig til å fortelle de andre leserne av Kamerablogg.no om dine erfaringer med kameraet – enten ved å fortelle om det til bloggens skribent eller ved å skrive om det selv.

LES OGSÅ: Her er Nikon D7500

Noen av bildene du tar med kameraet i sommer, må du også være villig til å dele med leserne av Kamerablogg.no, som igjen vil dele en del av dem på sosiale medier der Kamerablogg.no har aktiviteter.

Nikon D7500

Nikon har i vår gjennomført en av sine viktigste kameralanseringer på lenge. Med D7500 har Nikon satt seg som mål å markere at selskapet akter å beholde og styrke sin posisjon som en av de ledende aktørene i kameramarkedet.

Samtidig har lanseringen til hensikt å vise at speilreflekskameraene står sterkt rustet til å tåle – og selv ta i bruk – nyvinningene som den digitale teknologien byr på, og som Nikon selv er med på å skape.

Nikon D7500
OPPGRADERT: Nikon D7500 er nyeste modell i Nikons D7000-serie. (Foto: Nikon)

Nikon D7500 er et kamera myntet på den øvre del av kamerabransjens forbrukersjikt, gjerne blant dem som vi kaller foto- eller kameraentusiaster. Altså ganske kravstore kamerakjøpere som vet hva de ønsker seg av et godt kamera.

Kameraet har arvet en del teknologi fra Nikons flaggskipsmodell i DX-markedet, det semiprofesjonelle Nikon D500, som ble lansert i 2016.

DX er Nikons benevnelse på kameraer i APS-C-format.

Sommertest

Nikons nordiske avdeling har nå sagt seg villig til å låne ut et D7500-kamera med et tilhørende objektiv for noen uker i sommer til en av leserne av dette nettstedet, Kamerablogg.no.

Leseren som blir valgt ut, får prøve kameraet på fritt grunnlag, til fotografering etter eget forgodtbefinnende, uten noen føringer på hva slags bilder som skal tas.

LES OGSÅ: PRØVD: Nikons billigste er helt OK

Til gjengjeld vil Kamerablogg.no ha tilbakemeldinger fra den utvalgte om hvordan vedkommende opplever kameraet i praktisk bruk, om kameraet innfrir forventningene, om det byr på positive overraskelser eller om utprøvingen bringer fram ønsker om ytterligere forbedringer, samt generelt om hvordan vedkommende tror kameraet vil gjøre det på det norske markedet. Låntakeren kan naturligvis supplere med andre sider ved kameraet som vedkommende oppfatter som interessante.

Dette må du gjøre – og godta

Lesere som ønsker å bli valgt ut til å låne Nikon D7500-kameraet, må snarest sende en kortfattet e-postmelding til info@kamerablogg.no med maksimalt to-tre linjers begrunnelse for hvorfor nettopp vedkommende har de beste forutsetninger for kunne prøve ut kameraet.

NB: Meld deg på som kandidat via e-postadressen ovenfor, ikke via kommentarfeltet.

Kandidaten må også begrunne hvorfor vedkommende er i stand til å gi leserne en troverdig kameravurdering som kan være nyttig å lese for dem som vurderer å kjøpe et kamera i denne klassen.

Siste frist for innsending av e-postmeldingen er onsdag 21. juni 2017.

Kamerablogg.no vil på bakgrunn av de innsendte e-postmeldingene plukke ut den leseren som Nikon skal sende kamerautstyret til. Kamerautstyret skal returneres til Nikon når utlånsperioden er over. Nikon Nordic tar seg av logistikken rundt dette.

Når testutstyret er mottatt, må mottakeren være med på et telefonintervju med Kamerablogg.no samt sørge for å oversende et portrettbilde av seg selv til Kamerablogg.no.

I løpet av utlånsperioden må kameratesteren være villig til å være med på et par korte telefonintervjuer med Kamerablogg.no om erfaringene så langt, samt et avsluttende intervju på slutten av perioden.

LES OGSÅ: Nikon helt i hundre

Hvis vedkommende i stedet ønsker å skrive noen korte artikler om dette selv, er det en mulighet som vil holdes åpen.

Forutsetninger

Alt materiale som formidles til Kamerablogg.no i forbindelse med dette prosjektet, inkludert fotografier og tekst, publiseres vederlagsfritt på Kamerablogg.no og tilhørende sosiale medier, og Nikon får publisere materialet vederlagsfritt i sine kanaler.

Nikon D7500
VRIDBAR: Nikon D7500 har vridbar LCD-skjerm på baksiden. (Foto: Nikon)

Dette kamerautlånet er et rent redaksjonelt prosjekt uten noen økonomiske bindinger mellom Nikon Nordic og Kamerablogg.no. Nikon tar seg av logistikken rundt utlånet av kamerautstyret, og Kamerablogg.no håndterer det redaksjonelle på fritt grunnlag.

Bilder og videoklipp som utlåneren leverer til Kamerablogg.no for publisering, må naturligvis egne seg for publisering i tråd med vanlige presseetiske redaksjonelle retningslinjer, som Kamerablogg.no drives etter.

E-postadressen til lesere som melder seg som kandidater til å få låne kameraet, blir ikke delt med andre.

Hei. Hyggelig å se deg!

Nye artikler her hos Kameranytt.no publiseres med ujevne mellomrom. Derfor er det lurt å abonnere på innleggsvarsler. Da får du en e-postmelding hver gang det er noe nytt å lese her hos Kameranytt.no

Husk at bestillingen av nyhetsbrev må bekreftes. Straks etter at bestillingen er sendt inn, mottar du en e-postmelding der du blir bedt om å klikke på et felt for å bekrefte bestillingen. NB: Noen ganger hender det at e-postmeldingen om bekreftelse havner i postkassen for spam eller søppelpost. Sjekk denne om nødvendig.

2 Responses

  1. Som medlem av fotoklubben Linselusa, Vinstra har jeg fått anledning til å ta bilder for Peer Gynt A/S siden 2009 under alle deres arrangement innbefattet Peer Gynt skuespillet på Gålå. Sistnevnte byr på betydelig utfordringer for kameraet da skuespillet varer fram til mørkets frembrudd bare opplyst av senelysene. Har privat Nikon D600 og Nikon 7200 samt en del eldre modeller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Del dette innlegget med andre

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Bare noen bilder…

Foto: Toralv Østvang

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å kunne gi de besøkende en best mulig brukeropplevelse.